Winter Tour

Imagini

Informații

Data: 5 - 6 Februarie 2022
Locul: Straja, Cluj, Romania

Descriere

Winter Tour revine la Straja și îi readuce pe pârtie pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Tomi Marfă!
Pregătește-te pentru un weekend în forță, la munte! În 5-6 februarie, hai la lounge-ul Winter Tour instalat pe pârtia Baloo și participă la provocări și concursuri de iarnă cu premii.
Ne vedem sâmbătă începând cu ora 9 la debarcarea telescaunului Baloo, pentru super distracție dis de dimineata la cea de a 9-a ediție Winter Tour! Roata Norocului, Sprint la deal, , Marea Bulgărelă, Spritz Pong, sunt doar câteva activități din prima zi. Crezi că le poți face față? Te așteptăm să te vedem în acțiune!
Marele concert mult așteptat va avea loc la ora 18:00! Doc, Vlad Dobrescu, DJ NASA și Tomi Marfă vor face o atmosferă pe cinste, un show spectaculos pe pârtie!
Dacă e clar că vii la Straja pentru schi și snowboard, distracția weekendului îți este asigurată de Winter Tour. Tot ce trebuie să faci tu e să-ți strângi gașca, de restul ne ocupăm noi!
Accesul este gratuit și se vor respecta toate normele în vigoare în legătură cu situația pandemică actuală.
Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns la cea de-a noua ediție. Urmărește călătoria lor pe www.wintertour.ro
Journey partners: Vodafone Romania, Hervis Sports Romania, Staţiile Petrom, Aperol Spritz, Northfinder.ro, MassifWinter, Prima TV, Radio Impuls , Ski&Outdoor Magazine, Outdoor4U
With the help of: BAR BOX, Under The Tent & BAZAȚII

 

Detalii

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?