Top Out With Me

Imagini

Informații

Data: 14 Februarie 2020, 17:00 Vineri

Descriere

Spune și în acest an "te iubesc" la înălțime și bucură-te de o experiență specială alătruri de cineva care merită.

Noi v-am pregătit 2 trasee speciale de escaladă pentru a fi cât mai aproape de jumătatea ta. Dacă nu ai găsit încă persoana specială este OK, deoarece poate o găsești la Centrală.

Punem la bătaie 2 abonamente de 1 lună la Centrala de Escaladă și 2 tricouri în cadrul unui concurs. Pentru a câștiga trebuie să ajungi în TOP alături de partenera/ul tău și să faceți un SELFIE împreună. Poza de la înălțime va fi postată pe pagina personală cu:
- tag locație (Centrala de Escalada)
- #TopOutWithMe #centraladeescalada - în descriere
Poza cu cele mai multe aprecieri va câștiga premiul. Câștigătorul va fi anunțat în data de 24 februarie, de Dragobete.

Traseele vor fi diponibile și #MANȘĂ valabil și pentru începători. Echipamentul se va închiria de la recepția sălii, respectiv ham, dispozitiv de filat, espadrile.

Taxa de participare este costul unei intrări la sală în cazul în care nu ai abonament.

See you there lovers and climbing lovers!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?