The Rebel's Stampede: Romanian Pro Wrestling Training with STARBUCK

Imagini

Informații

Data: 27 Martie 2021, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Misiunea Romanian Pro Wrestling continuă, iar pe 26 Martie Academia îl are ca invitat special pe "The Rebel" StarBuck, care va îmbogăți bagajul de cunoștințe și abilitățile tehnice dobândite de studenții noștri în cadrul Taberei de Wrestling.
Starbuck și-a început cariera în Calgary, Canada, teritoriul unde s-au afirmat legende ale industriei precum Bret „The Hitman” Hart, Jim Neidhart, TJ Wilson sau Harry Smith. Coleg de antrenament cu fostul campion AEW, Chris Jericho, The Canadian Rebel a debutat în 1994 împotriva antrenorului său, Lance Storm.
În anii ce au urmat, Starbuck a luptat în cadrul turneelor de Pro Wrestling organizate în Canada alături de Edge, Christian, sau Joe E. Legend. Devenind un pionier al industriei, The Rebel a fost încoronat campionul companiei SMASH din Japonia, după ce l-a învins pe Tajiri în finala unui tournament desfășurat în Tokyo.
Triplu Campion European la categoria Heavyweight, canadianul a avut un feud longeviv cu fostul Campion RPW, Bernard Vandamme, pe care l-a învins de două ori pentru a câștiga centura Europeană. Rivalitatea dintre cei doi veterani a intrat în istorie datorită meciurilor excepționale.
Durata totală de antrenament este de 4 ore, excluse fiind orele de pauză dintre sesiuni.
Înscrierile se pot face ACUM, prin mesaj privat paginii Romanian Pro Wrestling sau mail: contact@rpw.ro
The Rebel's Special: 150 LEI (locurile la acest tarif sunt limitate).
Studenții ASWA Romania beneficiază de o reducere de 10% în momentul rezervării!
THE STAMPEDE IS COMING!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?