SUPERBATTLES | Q4 & Q5

Imagini

Informații

Data: 11 - 12 Iunie 2022
Locul:Cluj, Cluj Arena

Descriere

ESPORTS ALERT Cei mai talentați gameri vin la Sports Festival pentru Superbattles!
Primul campionat în LAN cu public din ultimii 3 ani se desfășoară în cadrul #SportsFestival powered by Superbet. Astfel etapele 4 si 5 ale campionatului te așteaptă la Cluj Arena, etaj 2.


Superbattles este competiția care va pune sub lumina reflectoarelor cei mai buni jucători de Counter Strike Global Offensive din România. Turneul se desfășoară între 14 Mai și 29 Iunie, iar premiul oferit este de 10.000 de dolari.
Echipele prezente sunt cele mai bune echipe de CS:GO din România, iar alături lor vor fi prezenți unii dintre cei mai populari influenceri de gaming.

Câștigătorul Superbattles se califică la EURO CS:GO - Campionatul European de Counter-Strike Global Offensive!
Prize pool 25.000$. 5 - 10 iulie, Oradea.
Superbattles este competiția de CS:GO cu cea mai mare miză a anului, iar lupta pentru super premiile puse în joc, este pe cale să inceapă.
Parteneri:
Superbet
Primaria Cluj Napoca și Consiliul Local Cluj
Visit Cluj
Consiliul Judetean Cluj
Cluj Arena

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?