Romania vs Galatasaray | Match of The Legends

Imagini

Informații

Data: 2 Iunie 2023, 20:30 Vineri
Locul:Cluj, Cluj Arena

Descriere

Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023). Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a Sports Festival 2023 - cel mai mare festival dedicat sportului din România. Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci.
Biletele pot fi achiziționate de aici: https://www.entertix.ro/.../romania-vs-galatasaray-legends. Grăbește-te să prinzi unul la preț de early bird!
Pentru că Sports Festival este un eveniment dedicat întregii familii care anul acesta se desfășoară chiar în preajma Zilei Copilului, am pregătit și un family zone la tribuna 2 din Cluj Arena, aici se pot achiziționa între 2 și 5 bilete la cel mai bun preț cu condiția ca minim un copil (sub 18 ani) să fie în grup.
Încasările Galatasaray din acest eveniment vor fi donate pentru eforturile de ajutorare a victimelor cutremurului din Turcia.
Ne vedem la meci, da?

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?