Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup 2021

Imagini

Informații

Data: 15 - 17 Octombrie 2021
Telefon Informații: 0264 483 160
Locul:Cluj, BTarena
Evenimentele trecute
  • 25 - 27 Iunie 2021

Descriere

Între 15 si 17 octombrie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca devine pentru trei zile capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul performanței în gimnastica ritmică.
Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup este un eveniment de neuitat și de neratat. Competiția este formată din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică. Probele incluse în concurs: cerc, minge, măciuci și panglică. Toate acestea se transformă sub ochii tăi într-o adevărată artă.
Cele mai bune gimnaste din lume vor participa la Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup, evenimentul fiind o ultimă frontieră pentru gimnastele din întreaga lume, înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.
Te așteaptă un spectacol plin de eleganță vizuală și intensitate, datorită nivelului ridicat al competiției. Cumpără varianta de abonament potrivită ție și lasă-ți inima să simtă ritmul mișcărilor vibrante din gimnastică.
Rețeaua iabilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Biletele achiziţionate pentru Rhythmic Gymnatics World Challenge Cup 2020 – competiţie anulată din cauza pandemiei – pot fi folosite pentru ediţia din 2021 a aceluiaşi eveniment.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?