Liberty on Bike 2019

Imagini

Informații

Data: 4 - 6 Octombrie 2019

Descriere

Esti pasionat de bicicleta si iti place competitia?
Te invitam sa te bucuri de cateva zile frumoase de toamna alaturi de noi, in perioada 4-6 Octombrie la Liberty Technology Park Cluj.
Impreuna cu Tura de Noapte incurajam si promovam un stil de viață sănătos ce include ciclism, relaxare, prieteni și bună dispoziție.

Te asteptam si in acest an sa ne fii alaturi si te invitam sa te inscrii in competitie alaturi de inca 3 colegi si sa pedalati impreuna in 4 Octombrie la cursa Criteriul Companiilor!
Criteriul Companiilor este o cursă de tip „Criterium” (cursă rapidă, cu o tură parcursă de mai multe ori), cu punct de start și finish la Liberty Technology Park Cluj, organizată exclusiv pentru angajații companiilor rezidente în parcul nostru.
Salvați data și pregătiți-vă de mișcare in aer liber, in parcul nostru tech!
Înscrie-te pe office@libertytechpark.ro și hai să pedalăm!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?