Hai afară la zăpadă

Imagini

Informații

Data: 25 - 27 Februarie 2022
Evenimentele trecute
  • 4 - 6 Februarie 2022

Descriere

Un weekend la Black Sheep, sus la munte la zapada!
Iesi din confort si fa ceva diferit!!!
Daca-i iarna nu inseamna ca stam in casa, ci dimpotriva! Iesim sa ne distram in zapada cu plimbari prin padure, o clisa/carnati de casa prajiti, un vin fiert la focul de tabara si nelipsitul ceaun.
Ce facem mai exact:
Pentru ca drumu-i lung, va asteptam de vineri dupa masa la noi. Pe cand ajungeti, va asteptam cu o palinca buna si ceaunul pe foc.
Sambata ne revenim cu o cafea si un mic-dejun strasnic, apoi pornim prin paduri. In functie de cat de mare e zapada, ne stabilim cat umblam. Oricum, ne gasim un loc fain de amenajat o mini-tabara ca sa frigem o clisa, un carnat de casa si sa bem ceva bun.
Daca tot facem asta, invatam un pic despre natura, cum sa aprindem focul cand totul e inghetat si ud. Poate vedem si niste animale salbatice, sau cel putin urme.
Cand ne saturam, o luam spre cabana unde bagam "lautarii" in priza si pornim gratarul, focul de tabara si vinul fiert.
Daca Duminica mai avem energie, dupa ce bagam o cafea si o mancarica, scoatem punga/sania si poate chemam si vecinul cu sania trasa de cal (optional).
Accesul
- Se vine cu masina personala pana jos in vale la Viorel (vecinul cu sanie) unde se parcheaza in curte. De acolo se urca pe jos pana la cabana (400m).
"Optional" se poate vorbi cu Viorel daca poate sa aduca macar bagajele cu sania.
Cazarea
- cazarea se face in cabana noastra,camera incalzita, "mobilata" cu priciuri. Adica un pat urias din lemn rotund cu saltele. Maxim 10 persoane...merg si 12, da hai sa nu ne inghesuim
Sunt saltele, paturi si cearsafuri, dar recomandam ca fiecare sa vina cu sacul de dormit.
In cabana gasiti un dus si o chiuveta cu apa de izvor. Toaletele sunt afara.
"Optional" - amatorii de senzatii si mai tari, pot veni si cu cortul. Dar tineti cont ca nu intotdeauna se poate urca cu masina...depinde de vreme.
Mancare
- ceaunul de Vineri seara
- mic-dejun cu ceai si cafea
- clisa/slanina, carnati de prajit in padure
- o carne buna la gratar Sambata seara
Si evident palincile, vinurile si afinatele care sunt obligatorii la masa
Nu credem ca va fi nevoie si de altceva, dar daca vreti sa va aduceti ceva cu voi, puteti linistiti. Noi suntem deschisi si va primim ca prieteni sa petreceti un weekend cu noi.
Pret
250 lei/persoana si se va plati un avans pentru ca locurile sunt limitate.
Pentru rezervari, contactati-ne in privat pe Black Sheep, sau pe unul din noi: Dana & Tudor. Bursuc inca refuza sa-si faca facebook

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?