Cupa României la Bouldering,

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Martie 2019, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Etapa cu numărul doi a Cupei României la Bouldering - Copii & Juniori va avea loc în 30 martie, la Centrală!

Concursul va începe la ora 10:00 cu cea mai mică grupă de vârstă.

Înscriere: www.centraladeescalada.ro/cupa-romaniei-bouldering/

PROGRAM / GRUPE / CATEGORII DE VARSTA:
de la ora 10.00
Copii 3 (C3) (2012-2010)
de la ora 12.00
Copii 2 (C2) (2009-2008)
de la ora 14.00
Copii 1 (C1) (2007-2006)
de la ora 16.00
Juniori 2 (2005-2004)
Juniori 1 (2003-2002)
Tineret (2001-2000)

DESFASURARE CONCURS:
Vor fi 8 trasee pentru fiecare categorie. Participantul va avea 5 incercari pentru fiecare traseu. Timpul de parcurgere a traseelor va fi de 1h:30min la copii si juniori 2,1 și tineret 2 ore. Fiecare concurent va avea o fisa cu traseele din concurs, pe care o va prezenta arbitrului la intrarea pe traseu. Participantul nu are voie sa primeasca indicatii cand se afla pe un traseu, acesta poate discuta cu antrenorul in pauza dintre trasee. Un traseu este considerat finalizat cand participantul ajunge la priza de top cu ambele maini.

MARCAREA TRASEELOR:
Anumite trasee sunt comune mai multor categorii invecinate. Traseele vor avea marcata la baza categoria de varsta careia le sunt destinate. Este interzisa catararea pe trasee (inclusiv pe traseele altei categorii) pt observarea prizelor. Este interzisa folosirea prizelor din alt traseu. Este interzisa pipairea prizelor.
Plecarile in trasee sunt marcate cu benzi. Numai prizele marcate cu benzi pot fi folosite la plecare! Prizele intermediare sunt marcate cu ajutorul unor benzi. Pentru a fi punctate priza intermediara trebuie controlata. Daca cataratorul depaseste in catarare priza intermediara, indreptandu-se, si reusind sa tina priza de deasupra, atunci si priza intermediara se considera a fi tinuta.

TRASEE COMUNE:
O parte din traseele de concurs sunt trasee comune, in sensul ca ele pot fi escaladate si de cataratorii altei categorii.

CRITERII DE DEPARTAJARE:
In ordine: Nr. de top-uri; nr. de incercari la top; nr. de intermediare; nr. de incercari la intermediare.

SECURITATEA PARTICIPANTILOR:
Sportivii vor trebui sa fie insostiti de antrenor, instructor sau parinti care vor avea principala responsabilitate asupra securitatii minorilor pe tot parcursul desfasurarii concursului. Avizul parental care sa includa si certificarea starii de sanatate este obligatoriu pentru toti sportivii

PUNCTAJ SI CLASAMENT:
In urma desfasurarii fiecarei etape se alcatuieste un clasament, in baza caruia, corespunzator clasarii, sportivii primesc un punctaj. Punctajul primit este cel utilizat in competitiile internationale din cadrul IFSC (locul 1 = 100p, locul 2 = 80p, locul 3 = 65p… samd)

Alcatuirea clasamentului final al Cupa României la Bouldering - Copii & Juniori se face prin insumarea celor mai bune 3 punctaje din cele 5 etape ale Cupei.

In caz de egalitate intre doi concurenti departajarea se face in baza punctajelor cumulate la intrecerilre in care acestia au concurat impreuna.

Taxa de participare: 50 lei / participant
Amenajator: To be announced

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?