Alerg pentru Mama!

Imagini

Informații

Data: 8 Martie 2020, 10:00 Duminică

Descriere

Crosul caritabil de anul acesta “Alerg pentru mama”, organizat de către Asociația AMiCUS Cluj-Napoca va avea loc în data de 8 Martie. Avem ca scop sprijinul unui caz social din Cluj-Napoca, o mamă singură cu doi copii ce are nevoie de sprijin pentru a le oferi o educație bună copiilor.
Familia este mediul cel mai important în care activăm, iar ca societate avem această menire de a ne apăra familia, de aceea ne dorim cu ajutorul vostru să facem un bine unei mame, pentru că ea este ființa cea mai jertfitoare și iubitoare.

Vă invităm într-un număr cât mai frumos de îndată ce vom da startul înscrierilor în data de 2 Februarie. Un link ce va conține un formular de înscriere și un cont vor fi disponibile pentru acel moment!

Probele vor fi:

- Familie 2 km/ persoană
- Copii maxim 12 ani 800 m/ copil
- Individual 4 km/ persoană

RUN WITH US!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?