Prietenii lui Mos Craciun

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Decembrie 2019, 11:00 Duminică
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu mascote si personaje

Ho ho ho, Mos Craciun adevarat vine la Cluj Napoca impreuna cu prietenii sai in cel mai super spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari.
In pragul Craciunului, cei mai cunoscuti soricei se afla in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie. Vor colinda personaje indragite din povesti. Sarbatorile vor fi puse in pericol de un personaj viclean, insa Eroii vor salva situatia si de data aceasta. Aventurile prin care trec indragitele personaje, le vor suda relatia de prietenie, iar prezenta magica a lui Mos Craciun o sa ii incante.
Fa din sarbatoarea Craciunului un prilej pentru a aduna toata familia si a imparti momente de fericire pura. Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi! Mos Craciun vine doar o data pe an, insa imparte bucurie care sa iti ajunga 365 de zile.
Durata spectacolului: 60 minute

Distributia:
Mos Craciun si alte personaje de poveste
Scenariul si Regia: Sabina Arsenie
Muzica: Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producator: Golden Party
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-14 ani)

Locatia: Casa de Cultura a Studentilor Cluj
Data: duminica, 15 decembrie ora 11:00 si 17:00
Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro. Eventim.ro ,goldenparty.ro sau zilnic la Casa de Cultura a Studentilor Cluj , ,Benzinariile OMV,libraria Humanitas, libraria Diverta, Carrefour, magazinele Vodafone, Telekom,sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza si se fotografiaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?