Gașca Zurli "Te iubesc, Mami!"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Martie 2020, 16:00 Duminică
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

Gașca Zurli vine la Cluj Napoca, pe 15 martie, cu cea mai frumoasă declarație pentru mămici – "Te iubesc, Mami!", un spectacol dedicat celor care ne-au dat viață.

Pe 15 martie, la ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, toți copiii spun împreună cu Gașca Zurli: "Te iubesc, Mami!".

TE IUBESC, MAMI! - Cluj Napoca, Casa de Cultură a Studenților, 15 MARTIE, ora 16.00 

În rolul educatoarei o regăsim pe Tanti Prezentatoarea, iar personajele din Gașcă interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări și trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalți colegi cântecele ori să țină pasul coregrafiilor.

Fetița Zurli este cea știe toate cântecele și toate poeziile. Pe de rost! Restul poveștii o descoperiți pe 15 martie, la Casa de Cultură a Studenților!

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele partenere semnalizate Bilete.ro ( Inmedio, Telekom, Germanos, Vodafone).

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

PREȚ BILETE

Categoria 3- 40 lei/ persoana
Categoria 2- 90 lei/ persoana
Categoria 1- 150 lei/ persoana ( Acest bilet permite accesul la intalnirea speciala cu Gașca Zurli)
"Te iubesc, Mami!" este o producție originală marca Zurli. Povestea spectacolului este scrisă de Mirela Retegan, cea care a dat viață celor mai iubite personaje pentru copii, din România.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata evenimentului.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Atenție, se filmează!

Te invităm să iei parte, pe 15 Martie – Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, la cea mai frumoasă combinație de veselie și emoție, într-o pledoarie pentru Mama! Mai multe detalii pe www.zurli.ro.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.
Reguli acces și participare - https://zurli.ro/reguli-participare-si-acces-gasca-zurli-te-iubesc-mami/reguli-de-participare-si-access-gaca-zurli-te-iubesc-mami-id3508.html

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?