Comedia "Ghici cine te sună?!"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Septembrie 2021, 18:00 Duminică
Telefon Informații: 0756 668 332
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

Teatrul Elisabeta din București prezintă în data de duminică, 19 septembrie, comedia “Ghici cine te sună?!”, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00.
Telefonul mobil poate dezvălui viaţa ascunsă a fiecăruia dintre noi. Suntem toţi vulnerabili în faţa unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vieţii noastre până în cel mai ascuns amănunt. O cutie neagră care ne stochează obsesiile şi realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor şi a apelurilor din fiecare zi. Ritmul acţiunii creşte şi captează atenţia spectatorului pe parcurs, în timp ce răsturnările de situaţie şi poveştile personajelor se intercalează cu sunetul produs de telefoanele mobile.
GHICI CINE TE SUNĂ?! O piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te şi sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai uşor. Este o piesă de teatru care te face să îţi dai seama ce ai de pierdut, ce câştigi şi ce gândeşti cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoşti.
O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândeşte la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă şi să răspundem pe speaker? De aici toată lumea se prăbuşeşte. Fiecare îşi arată adevărata faţă. Nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Îţi sună cunoscut? Seamănă cu viaţa ta un pic? La teatru poţi vedea cum ar fi… Şi totuşi, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?