UMF Christmas Kitsch Party

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Decembrie 2019, 22:00 Vineri

Descriere

HO HO HO!
UMF Christmas Party is coming in town!

Club Revolution in colaborare cu proiectul Văd Voci/Breaking the silence din cadrul OSM Cluj organizeaza impreuna o petrecere caritabila pentru a strange fonduri, necesare unei desfasurari optime a activitatii proiectului. Va asteptam la cea mai faina petrecere de Craciun, sa ne distram impreuna si prin asta sa ajutam la dezvoltarea unui proiect cu scopuri nobile.

Văd Voci/Breaking the silence face parte dintr-o organizatie nonguvernamentala care se ocupa cu studierea limbajului semnelor pentru ca mai apoi sa il poata utliza si sa ajute copiii si adultii cu deficienta de auz. Ceea ce isi propune proiectul este sa transmita informatii medicale de baza in limbajul semnelor, informatii foarte importante si utile pentru sanatatea persoanelor deficiente de auz. Din cauza ca acestea sunt putin diferite de restul oamenilor, nu detin acelasi acces la informatie.

Voluntarii proiectului sunt studenti la Facultatea de Medicina, si nu numai (Psihologie, Drept, Poli), iar prin studierea limbajului semnelor, acestia vor fi capabili ca in viitoarea lor cariera sa comunice cu persoane deficiente de auz. In ziua de azi exista o bariera enorma de comunicare intre auzitori si neauzitori, iar acest lucru este, din pacate, in defavoarea persoanelor deficiente de auz. Pentru viitor, prin dezvoltarea proiectului Văd Voci, dorim sa diminuam aceasta bariera, iar persoanele deficiente de auz sa fie integrate in societate, intelese si ajutate!

Asa ca, va asteptam sa ne distram pe cinste si sa aducem o schimbare in bine lumii deficientilor de auz!

6 Decembrie, 22:00
Party Caritabil

Intrare: 10 lei pana la ora 1, 15 lei dupa ora 1:00

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?