Ultimu' Nivel & No Snap

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Martie 2019, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Într-un recital de muzică ușoară dar greu de ascultat, formația vocal-instrumentală Ultimu’ Nivel revine pe meleagurile dumneavostră și aduce în atenția ascultătorilor ”Melodii de Neuitat”. Pentru cei care nu au auzit de ei, sunt ” ăia cu Sabia lui Zorro de la ” Unguru Bulan ”, iar pentru cei care știu despre ce este vorba, o au pe aia cu ” Sunt adevărat” și pe ”Alexandra”.

Formația vocal-instrumentală Ultimu’ Nivel ia naștere la mijlocul anului 2003 la inițiativa lui Johnnu și Szile în pitorescul și înfloritorul oraș industrial Baia Mare. Încă de la primele apariții formația face cunoștință cu succesul și cu rapiditate strânge în jurul său o sumedenie de fani. În anul 2006 cu sprijinul baiețiilor de la Bulan Media prin proiectul ”Unguru’ Bulan” reușesc să promoveze la nivel național melodia „Sabia lui Zorro”. În tot acest timp formația participă la nenumărate festivaluri și sărbători câmpenești, preponderent în zona Ardealului. Anul 2014 va fi anul în care se lansează LP-ul ”Melodii de Neuitat” care cuprinde 12 piese 100 % ardelenești, printre care se numără și coloana sonoră a scurt-metrajului de animație ”Luzării de pe Electrolizei”.

No Snap, este o trupă care a luat naștere în iarna anului 2017 în urma unor întâmplări fericite dintr-un grup de prieteni. Genul de muzică pe care îl abordează băieții se învârte în jurul Alternativului și a Punkului, dar cu influențe din mai multe genuri muzicale, în special Nu Metal-ul. Până acum, muzica lor a reușit să pătrundă pe mai multe scene din Baia Mare, orașul lor natal, dar și pe scenele din Cluj, Satu Mare sau Sighetu Marmației. Trupa No Snap se pregăstește să lanseze albumul lor de debut în primăvara acestui an în mai multe orașe din Transilvania.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?