Straight From The Bottle

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Mai 2019, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Sambata 25 mai @HARDWARD PUB v-am pregatit o seara de blues autentic cu STRAIGHT FROM THE BOTTLE si invitatii lor, PRIVATE PRACTICE !!!
Straight From The Bottle este o trupa ce ofera o interpretare foarte intensa, directa, simpla, personala si verde-n fata a
muzicii blues, fara ocolisuri, fara compromisuri, exact ca senzatia oferita de o bere rece sorbita direct din sticla intr-o dupa-masa torida devara.

Trupa este de fapt un "Supergrup" format din muzicieni cu experienta in multe alte proiecte de succes:
Bogdan Mezofi – Voce(Grimus);
Andrei Gheo – Bass(Fluturi pe Asfalt, Pinholes);
Gabor Bajusz – Tobe(Funkorporation);
Bogdan Cristea – Chitara(Hara, Bigg Dimm`a Band).

Trupa a fost infiintata in 2004 de Bogdan Cristea (chitara) in Bistrita, impreuna cu tobosarul Flaviu Satmar (ulterior Vespera, Fluturi pe Asfalt, Dusty Old Records), vocalistul Bogdan Mezofi (ulterior Grimus)si basistul Cristi Andreies. Este prima trupa de Texas-Blues din Romania, genul fiind caracterizat printr-un blues energic, ritmat, dansabil, pe alocuri cu accente de rock si funk. Dupa o perioada de pauza, timp in care Bogdan Mezofi a format trupa Grimus la Cluj, Straight from the Bottle s-a reunit la Cluj intr-o formula apropiata de cea actuala (cu Flaviu Satmar la tobe si Andrei Gheo la bass) si concerteaza intens in toata tara incepand din 2012, chiar avand onoarea de a inchide in 2013 printr-un jam session cu renumitul bluesman Vali Racila festivalul "Napoca Blues Jazz and Wine International Festival". Dupa plecarea lui Flaviu Satmar din tara, formula actuala ii regaseste pe Bogdan Mezofi - voce, Andrei Gheo- bass, Gabor Bajusz - tobe si Bogdan Cristea - chitara mai plini de energie si mai pusi pe fapte decat oricand.
Straight from the Bottle au cantat in multe cluburi din tara pentru audiente de 70-300 spectatori(Baia Mare, Bucuresti, White Horse Costinesti, Craiova, Rm. Valcea,Galati, Bistrita, Zalau, Gherla, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Campina, Iasi,Bacau, Alba Iulia, etc) bucurandu-se peste tot de aprecierea publicului.

In 8 noiembrie 2014 au sustinut un recital foarte apreciat la Cluj Blues fest 2014.In martie 2017 grupul a concertat in Franta la SnowFest in statiunea Deux Alpes. Tot in 2017 au participat la Awake Festival Tg Mures, Music Travel Festival Timisoara si Freedom Blues Fest Tg Mures. In 2018 au participat la Festivalul International de Teatru Turda, la North West Blues Festival Baia Mare si la Brezoi Open Air (de asemenea un festival international de profil).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?