Catrafu-SALE

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Mai 2019, 23:59 Duminică

Descriere

Nu ne vine să credem, însă primăvara aceasta are loc cea de-a patra ediție Catrafu-SALE! De data aceasta ne-am hotărât să dăm un upgrade evenimentului. După terminarea sesiunilor de shopping vă invităm să reveniți în aceeași locație pentru un afterparty cu DJ-ii noștri preferați ECOS & DRIX! Dacă vă cumpărați biletele pentru party în timpul zilei de la Catrafu-SALE ele vor fi 10 lei. La intrare biletele vor fi 20 lei.

Ce presupune Catrafu-SALE?

Ai haine de dat? 
Te înscrii aici http://bit.ly/InscriereCatrafuSALE4, vii și vinzi hainele și accesoriile de care nu mai ai nevoie ca la orice alt garage sale.
Faci un ban pentru tine, iar taxa ta de înscriere va merge către cauza de anul acesta (vezi mai jos).
Fiindcă scopul acestui eveniment e unul caritabil, taxa de intrare (de participare ca ‘expozant’) e de 60 lei/stander sau masă. Un expozant are dreptul la două standere/mese pe care trebuie să și le procure singur.
Dacă dorești, poți alege și să donezi o parte din profitul tău. 
Hai și împrospătează-ți garderoba! 
Hainele și accesoriile pe care expozanții noștri le aduc sunt mereu cool și la prețuri rezonabile. Cu siguranță vei găsi lucrurile de care ai nevoie sau pe care ți le dorești!

Care e cauza? 
Provocare noastră din această primăvara este achiziționarea unui aparat de inhalosedare. Acest aparat se folosește în ultima parte a tratamentului pentru cancerul de col uterin, și anume în brahiterapie. Brahiterapia este o sursă de radiație, iar sedarea necesară în tratamentul cancerului de col uterin se realizează în prezent doar cu medicație antialgică de tipul No-Spa, Algocalmin și Ketoprofen care sunt insuficiente. Prin achiziționarea acestui aparat ne dorim să creștem confortul pacientelor și complianța acestora la tratament.
Înscrierile pentru expozanți se fac până în 21 mai, iar intrarea la eveniment este gratuită!

ÎNSCRIE-TE AICI http://bit.ly/InscriereCatrafuSALE4
Hai la cea de-a patra ediție Catrafu-Sale să facem un bine împreună! 
Echipa Rotaract Visio

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?