Filmul "X - Scos din sistem"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 4 - 14 Martie 2019
Program:
Vineri-Joi, 8-14 Martie 2019
Cinema City Iulius, Cluj:
16:00

Descriere

Cine ar crede într-o polițistă care suferă de atacuri de panică atât de grave încât îi este frică să se apropie de orice scenă a crimei? Cine ar crede o mamă singură care nu este capabilă să-și plătească ipoteca și nici să-și controleze fiica adolescentă rebelă? Într-adevăr, nimeni nu crede că această femeie a descoperit un caz de crimă în serie...

Drame personale și un mister ce învăluie un caz de crimă se desfășoară astăzi în Budapesta, unde demonstrațiile unei noi generații furioase fac parte din viața preelectorală a unui oraș; unde trecutul istoric și recent îi bântuie pe oamenii săi, ducând la crime ascunse și îngrozitoare. Este un oraș în care nimic nu pare cinstit și adevărat, cu excepția unei polițiste instabile din punct de vedere emoțional și a fiicei sale care vrea să știe cine este cu adevărat tatăl ei.

Filmul a câștigat Premiul Volkswagen la cel de-al 32-lea Festival Internațional de Film Braunschweig din Germania. A avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Varșovia 2018 iar în SUA s-a lansat la Chicago IFF 2018.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?