Filmul "Paris, je t'aime - Oraşul iubirii"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 30 August - 12 Septembrie 2019
Program:
Joi, 12 Septembrie 2019
Cinema Victoria, Cluj:
13:00

Descriere

În Paris, dragostea e pretutindeni. În barurile și cafenelele orașului. Sub Turnul Eiffel. Chiar și în metroul care merge pe sub străzi. În Paris, je t'aime, pregatiți-vă să vedeți orașul într-un mod cum nici nu v-ați putea imagina. Este Parisul văzut prin ochii celor mai aclamați cineaști din lume, incluzându-i pe: frații Coen, Gus Van Sant, Isabel Coixet, Walter Salles, Alexander Payne sau Sylvain Chomet.

Fiecărui regizor i s-a cerut să spună o poveste, plasată într-unul dintre cartierele orașului. Rezultatul este un caleidoscop de bucurii, separări, imprevizibile întâlniri ciudate și, mai ales, de iubire. Cu o incredibilă distribuție internațională, incluzând actori ca Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche și Steve Buscemi, Paris, je t'aime vă va arăta o față a Parisului pe care nu ați mai văzut-o niciodată, și vă va reaprinde flacăra pentru cel mai romantic oraș de pe Glob.

Claudie Ossard și Emmanuel Benbihy prezintă un film de Olivier Assayas, Frédéric Auburtin și Gérard Depardieu, Gurinder Chadha, Sylvain Chomet, Joel și Ethan Coen, Isabel Coixet, Wes Craven, Alfonso Cuaron, Christopher Doyle, Richard LaGravenese, Vincenzo Natali, Alexander Payne, Bruno Podalydès, Walter Salles și Daniela Thomas, Oliver Schmitz, Nobuhiro Suwa, Tom Tykwer și Gus Van Sant.

"Acest film arată o latură neobișnuită a Parisului, una pe care, în mod normal, nu am vedea-o. Adică, oameni care nu sunt parizieni. Faubourg Saint-Denis nu este o arie turistică, nu există astfel de obiective turistice, este doar un loc în care oamenii trăiesc. Aceasta este una dintre cele mai incitante locații pentru un film: într-un loc unde oamenii își duc traiul." (Natalie Portman)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?