Filmul "Orfana"

Imagini

Informații

Data: 5 - 15 August 2022
Program:
Luni, 15 August 2022
Cinema Victoria, Cluj:
15:00

Descriere

Orphan
(2009)Orfana

Regia
Jaume Collet-Serra
Cu
Vera Farmiga, Isabelle Fuhrman, Peter Sarsgaard

Tragica pierdere a unei sarcini îi devastează pe soții Kate (Vera Farmiga) și John Coleman (Peter Sarsgaard), lăsând urme adânci atât asupra căsniciei lor cât și asupra psihicului fragil al lui Kate, chinuit de coșmaruri și urmărit de demoni ai trecutului. Încercând să mențină o doză de normalitate în viața lor, cei doi se hotărăsc să adopte un copil. La orfelinatul din localitate, John și Kate se simt atrași în mod inexplicabil de o fetiță pe nume Esther (Isabelle Fuhrman)... dar Esther nu este ceea ce pare a fi, iar Kate, îngrijorată de siguranța familiei sale, încearcă să-i determine pe John și pe ceilalți să investigheze dincolo de aparențele dulci ale acestei fetițe. Semnalele ei de alarmă un sunt însă băgate în seamă decât când e prea târziu... pentru toată lumea.

Orfana este un film regizat de Jaume Collet-Serra (House of Wax), după un scenariu de David Leslie Johnson și o povestire de Alex Mace. Pe generic întâlnim numele unor actori ca: Vera Farmiga (The Departed), Peter Sarsgaard (Flightplan), Isabelle Fuhrman (Hounddog), CCH Pounder (The Shield) și Jimmy Bennett (Star Trek).

Joel Silver, Susan Downey, Jennifer Davisson Killoran și Leonardo DiCaprio sunt producătorii filmului, Steve Richards, Don Carmody și Michael Ireland sunt producătorii executivi, iar Richard Mirisch, David Barrett și Erik Olsen co-producătorii filmului.

Echipa artistică din spatele camerei de filmat îi cuprinde pe directorul de imagine Jeff Cutter, scenograful Tom Meyer, editorul Tim Alverson, designerul de costume Antoinette Messam și compozitorul John Ottman.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Dark Castle Entertainment, o producție Appian Way, filmul Orfanan.

Filmul este difuzat internațional de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment Company.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?