Filmul "Ambulanța: Salvare contracronometru"

Imagini

Informații

Program:
29 Aprilie - 4 Mai 2022
Cinema City Iulius, Cluj:
21:10
Cinema City Polus, Cluj:
21:40

Descriere

Ambulance
(2022)Ambulanța: Salvare contracronometru

Regia
Michael Bay
Cu
Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long
Gen film
Acţiune

Crimă

Dramă

Thriller

În doar câteva ore pe străzile din L.A., trei vieți se schimbă pentru totdeauna.
În acest thriller alimentat de adrenalină al regizorului și producătorului Michael Bay, veteranul decorat Will Sharp (câștigătorul Emmy Yahya Abdul-Mateen II- Candyman, The Matrix Resurrections), disperat să facă rost de bani pentru a acoperi facturile medicale ale soției sale, cere ajutorul singurei persoane pe care o cunoaște și la care nu ar trebui să apeleze - fratele său vitreg Danny (Jake Gyllenhaal, nominalizat la Oscar® - Zodiac, Spider-Man: Far From Home). Un infractor de carieră, dar charismatic, Danny îi oferă în schimb un jaf: cel mai mare furt bancar din istoria Los Angelesului: 32 de milioane de dolari. Fiindcă în joc e supraviețuirea soției sale, Will nu poate spune nu.
Dar când evadarea lor merge spectaculos de prost, frații disperați deturnează o ambulanță în care se află ) la bord un polițist rănit care se agață de viață și asistenta Cam Thompson (Eiza González - Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver.
Într-o urmărire de mare viteză care nu se oprește niciodată, Will și Danny trebuie să se sustragă intervenției massive a oamenilor legii, care se extinde la nivelul întregului oraș, să-și țină ostaticii în viață și să încerce cumva să nu se ucidă unul pe altul, totul în timp ce execută cea mai nebunească evadare pe care LA a văzut-o vreodată.
Ambulanța: Salvare contracronometru este produs de Michael Bay, p.g.a., Bradley J. Fischer, p.g.a. (Zodiac, Shutter Island) pentru New Republic Pictures, James Vanderbilt (Zodiac, Scream) și William Sherak (Ready or Not, Scream) pentru Project X și Ian Bryce (nominalizat la Oscar®, franciza Transformers, Saving Private Ryan).
Scenariul îi aparține lui Chris Fedak (Prodigal Son, Chuck), bazat pe povestea și scenariul originale ale thrillerului danez Ambulancen din 2005, scris de Laurits Munch-Petersen și Lars Andreas Pedersen.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?