Voids - Art Exhibition

Imagini

Informații

Data: 23 - 26 Februarie 2021

Descriere

Te invităm între 19 și 26 februarie la expoziția de artă VOIDS, a artistei Corina Irsik.
locație: Stables (20A Onisifor Ghibu, Record Park)
Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între 9.00-18.00.
***
DESPRE EXPOZIȚIE în cuvintele Corinei Irsik
VOIDS
În 7 aprilie 2020 - anul pandemiei Covid, în timpul carantinei la domiciliu, lansam online Expozitia Expandable și site-ul meu The Yellow Mushroom scriind:
"Urma să vernisăm prima mea expoziție (…) și era momentul în care ieșeam în lume cu gândurile mele cele mai intime. Apoi a venit perioada de izolare și expoziția nu se mai face cu public. Nu în galerie. Catalogul era un proiect la fel de intim și drag. Nu se tipărește acum. Nu pe hârtie. Însă am hotărât să le public online. Acum, în Aprilie, așa cum era intenția. Pentru a ma onora pe mine și pe voi, cei care veți avea o reacție sau o emoție la expoziție."
“The ones who survive with a measure of happiness are those who can live profoundly off their intellectual resources, as hibernating animals live off their fat.” – American arctic explorer and pioneer Richard Byrd (What We Can Learn From Polar Explorers for Surviving Months of Isolation).
La mai puțin de un an după aceasta, fără a explica în cuvinte impactul și evenimentele anului, pregătesc Expoziția Voids. Lucrurile infăptuite de noi toți se nasc dintr-un vid interior care genereaza fluxuri în noi și în afara noastră, corespondând cu universul și cu lumea. Aceste viduri le-am umplut cu artă. Le privim fiecare prin sticla albastră și ele ne răspund.
Just make art, any kind of art!


Mai multe detalii pe www.theyellowmushroom.com

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?