Read my soul // Finissage expozitie de Tarot reinterpretat by Dena

Imagini

Informații

Data: 31 Octombrie - 6 Noiembrie 2021

Descriere

Galeria de Cluj Art si Dena va invita la finissage-ul expozitiei de grafica Read my soul- colectie de tarot reinterpretat.
Read my soul cuprinde 13 lucrari realizate prin tehnici mixte, pe panza, lucrari inspirate din Tarot, mai exact din Arcana Majora. Dena a fost dintotdeauna fascinata de aceasta lume misterioasa, a cartilor de Tarot si a divinatiei, astfel ca va invitam sa cunoasteti si aceasta latura a artistei si sa ii admirati lucrarile.
Anumiti specialisti considera ca Tarotul ar fi aparut ori in Egiptul Antic ori ar fi fost creat de Kabbalah. Cartile de tarot s-au folosit foarte mult timp sub forma de joc inca de la jumatatea secolului al XV-lea, in diverse zone ale Europei. Mai tarziu, in secolul al XVIII-lea, Tarotul a inceput sa fie folosit preponderent ca mijloc de divinatie sub forma tarotologiei si cartomantiei, fiind considerat un instrument important in ocultism.
Colectia Denei este incarcata de spiritualitate si simbolistica si reprezinta o noua directie in cariera artistei, aceasta incercand de fiecare data sa ne surprinda cu ceva nou si diferit.
Despre Dena
Dena, artist vizual brasovean, picteaza de la varsta de 5 ani, avand de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa in acest domeniu vast si frumos. Dena a sustinut si sustine inca ateliere si cursuri de formare pe arta vizuala la diverse scoli si centre educationale din Brasov. Este profesor de pictura in cadrul Galeriei de Arta Ora0 din Brasov si ocazional o puteti regasi ocazional si la Galeria de Arta Cluj Art ca instructor de pictura textila. Cu peste 35 de expozitii nationale (Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Lugoj, Salard etc) si internationale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregateste ceva special astfel ca va invitam sa o urmariti!
CONTACT
www.unveiled.ro/dena

Perioada expozitie: 31.10.2021- 6.11.2021
Finissage: 6.11.2021 orele 17.00
Numarul de locuri este limitat astfel ca speram sa ajungeti la timp pentru a putea lua parte la aceasta seara speciala.
Echipa Cluj Art va roaga sa respectati normele legale aplicabile evenimentelor in interior, norme aflate in vigoare la nivel national cu privire la prevenirea si combaterea raspandirii virsului SARS-Covid.
Va asteptam cu drag!
Pentru extra informatii, va rugam sa ne lasati un mesaj privat pe pagina sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0737819362. Multumim!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?