Expoziție Pictură "Dincolo de imagini și cuvinte...sufletul"

Imagini

Informații

Data: 18 Decembrie 2020, 18:00 Vineri

Descriere

Expoziția se va desfășura exclusiv online pe pagina oficială a galeriei Cluj Art și va fi cu vânzare, astfel iubitorii de frumos ne pot contacta pentru a stabili detaliile de achiziâionare. Vernisajul va avea loc în 18 decembrie, ora 18:00, curator fiind Demostene Șofron.
„Întotdeauna mi-am pus întrebări și am căutat răspunsuri, de aceea am ales să studiez Filosofia. Acum, cred că mai importantă decât răspunsurile este căutarea și în lucrările mele se reflectă această idee. Am reunit în această expoziție tablouri în care se regăsesc câteva elemente comune, cum sunt ceasurile și ochii. De asemenea, în unele lucrări am inserat si text, dar dincolo de imagini și cuvinte, dacă priviți ochii personajelor, veți pătrunde în sufletul lor.
Unul dintre tablouri diferă cromatic de celelalte; este vorba despre Revelație 1 în care, prin combinarea culorilor cu elemente alb-negru , am vrut să sugerez trecerea de la aparență la esență.
Dedic această expoziție mamei mele: ea este cea care mi-a transmis dragostea pentru pictură și Frumos.” - Mihaela Sebeni

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?