Expoziție "Arta Sustenabilă" - Urban Mirror

Imagini

Informații

Data: 16 - 22 Octombrie 2020

Descriere

Iubitori ai artei și susținători ai mediului înconjurător: este timpul să vă aducem în aceeași încăpere! Totul cu ocazia lansării studio-ului Urban Mirror, unde transformăm materiale reciclabile, neconvenționale și obiecte fără întrebuințare în artă sustenabilă.
Expoziția „Arta sustenabilă” este modalitatea prin care dorim să vă facem cunoștință cu lumea noastră, bazată pe conceptul #RecycledArt, și cu lucrările studio-ului Urban Mirror.

Veți putea vizita expoziția timp de 6 zile, începând cu data de 16 octombrie. Ea se va desfășura la restaurantul Makeba - un loc de suflet, în care pulsul Urban Mirror se simte mai bine ca oriunde, datorită unei colaborări frumoase ce a împlinit anul acesta 5 ani, la fel ca restaurantul (încă un motiv de sărbătoare ) .
Ce vei putea admira la expoziția „Arta Sustenabilă?”

Pentru că de-a lungul timpului am avut plăcerea de picta pereții restaurantului Makeba și de a-i reabilita mobilierul în cele mai creative moduri posibile, restaurantul în sine reprezintă un obiectiv al expoziției.

Lucrările noastre expuse cuprind picturi murale, instalații, mobilier recondiționat, uși și gresie pictată, un perete acoperit în întregime de un colaj din hârtie reciclată și un frame wall compus din rame în stil vintage cu accente predominante ale stilului Art Nouveau - în interiorul restaurantului.
În exterior, pe terasă, veți putea admira lucrări din dopuri de vin, sticlă, plastic și alte materiale reciclabile.

Expoziția este cu intrare liberă și se va desfășura cu toate normele de protecție împotriva noului coronavirus aplicate.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?