Expoziția de pictură: Grădina cu flori - Bucuria vieții

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Februarie - 15 Aprilie 2015

Descriere

Pictorul Tonea Dănuț a stabilit în 1978 primele lucrări și în 1980 participă la expoziții individuale și de grup in Cluj Napoca. Până în prezent peste 1.000 de numere de lucrări. Prezentat de diferite galerii și a invitat să expună la Viena, Berlin, Chemnitz și Görlitz (Germania). Mai multe lucrari pot fi admirate pe galeria online http://danuttonea.weebly.com.

În pragul Sărbătorilor de 1-8 Martie și Paște dorim să oferit clienților CORA un regal vizual care să aducă bucurie familiei și să înfrumusețeze spațiul de cumpărături. De asemenea dorim să promovăm arta în cultura hypermarketu-ului și să promovăm idea spațiului de experiment cultural.

Din Dragoste pentru flori – LANSARE EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

Pictorul Dănuț Tonea și CORA au plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de pictură „Grădina cu flori – Bucuria vietii” vineri, 27 februarie, orele 19.00 (in zona Antreului Central).

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 27 februarie si 15 aprilie in incinta hypermarketului Cora. Intrarea este libera.

Cora, marca Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul franco-belgian este prezent pe piaţa din România din anul 2003. Filozofia cora este concentrată în jurul preţului şi a diversiăţii ofertei comerciale, confortului la cumpărare, serviciilor şi, mai ales, atenţiei oferite clienţilor.

Cora este mai mult decat un magazin pentru cumparaturile tale zilnice, este un loc unde poti participa la evenimente interesante, pe gustul fiecarui membru al familiei. Fie ca sunt spectacole dedicate copiilor, sarbatori traditionale sau evenimente culturale, la cora va asteapta mereu ceva nou!

Locul evenimentului: Hipermarketul Cora, Cluj-Napoca (Bulevardul 1 Decembrie 1918).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?