Expoziția de Icoane pe Sticlă "Pictura de la Nicula, Arc peste timp"

Imagini

Informații

Data: 15 Septembrie - 15 Octombrie 2023
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

La inițiativa Dlui Flavius Milășan, Director Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca de a dezvolta relațiile culturale și a promova cultura și arta peste granițe, instituția clujeană va fi reprezentată în Cahul, Republica Moldova, de o delegație formată din Domnia Sa și membrii Coralei „Voci Transilvane”, pentru a desfășura un eveniment deosebit, în parteneriat cu Episcopia Basarabiei de Sud, Primăria Municipiului Cahul și Palatul de Cultură „Nicolae Botgros” din Cahul.
Vineri, 15 septembrie, de la ora 19.00, în Sala festivă a Universității de Stat "B.P. Hasdeu" din Cahul, va fi inaugurată Expoziția de Icoane pe Sticlă „Pictura de la Nicula, Arc peste timp”, pictate de Arhidiaconul Ilarion Mureșan de la Mănăstirea Nicula, România, trecut la cele veșnice.
Corala „Voci Transilvane" a CCS Cluj-Napoca, Dirijor Dl. Adrian-Nicolae Corojan va regala publicul cu un concert live de muzică laică și religioasă care sperăm să ajungă la inimile ascultătorilor.
Expoziția de icoane pe sticlă va putea fi vizitată în perioada 15 septembrie - 15 octombrie 2023, în Sala Festivă a Universității de Stat "B.P. Hasdeu" din Cahul, Republica Moldova.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?