Ziua Interacțiunii Om-Animal 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Iunie 2019, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Ziua Interacțiunii Om-Animal UBB-USAMV CN (ZIOA) este un eveniment adresat comunității, care promovează deținerea responsabilă a animalelor de companie și interactiunea optimă om-animal. În fiecare an există două ediții ale ZIOA, una la UBB (Muzeul de Zoologie și Vivariul UBB, indoor) și una la USAMV CN, outdoor). Evenimentul este pe bază de voluntariat și cu intrare liberă, promovând comunicarea între instituții și ONG-uri cu preocupări în domeniu, precum si vizibilizarea acestora către comunitate.

ZIOA 18 (ediția outdoor) are loc in 1 iunie 2019, orele 10:00 -18:00, în curtea Facultății de Medicină Veterinară, USAMV Cluj-Napoca, Calea Mănăștur 3-5. Intrarea este liberă.

Programul ZIOA 18 este:

• Ora 10:00 Deschidere oficială (reprezentanți universități)

• Orele 11:00 -15:00 – Exerciții cu animale de tip agility, jocuri, demonstrații interactive de dresaj pozitiv, cunoașterea câinilor-ghid, plimbări cu cartul tras de câini etc. - eșalonate pe parcursul orelor (prima sesiune de exercitii de Agility incepe la ora 11:15 - Pet Joys Sports; la ora 12:00 - 12:30 - sesiune de grup oferita de Faoro Sport Dogs Sibiu, urmata de interactiuni individuale cu echipele cu caini)

• Orele 11-14 Sesiuni gratuite de călărit terapeutic și interacțiuni cu caii - trei sesiuni de călărit pentru copii (număr maxim de 15 copii/sesiune, cu acordare de numere de ordine)

• Orele 11-14 Atelier de face painting pentru copii (studenții voluntari UBB, USAMV CN, Fabrica de Zâmbete)

• Orele 10-16:00 - Standuri informaționale, standuri de adoptie animale de companie, târgușoare de casă, Colturile Cunoașterii (Vivariu, Muzeul Zoo al UBB), consiliere comportamentală veterinară (cortul USAMV), mângâiat animale, atelier de jocuri Fabrica de Zâmbete, worskhopuri la standuri.

• Orele 10:30 -15:30 - Vizite la Acvariul USAMV CN. Voluntarii ZIOA vor directiona vizitatorii spre Acvariu.

• Orele 16-18:00 - Socializare liberă cu deținătorii de animale de companie și participanții la ZIOA.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?