We Love Retro Anii 2000

Imagini

Informații

Data: 5 Martie 2022 Sâmbătă
Locul:Cluj, Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:We Love Retro Anii 2000
Începutul evenimentului:5 Martie 2022

Descriere

După șase ediții de succes, We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, lansează un nou Retro Party, cu muzica anilor 2000, 5 martie 2022, la Sala Polivalentă, BT Arena!
Încă din 2014, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România. Fiecare ediție este memorabilă, care surprinde prin producție și line-up diversificat și reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică retro.
We Love Retro, Ediția Anilor 2000, te va întoarce în timp și-ți va aminti de cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă!
Artiștii prezenți la eveniment:
T.A.T.U Feat Julia Volkova, este cea mai de succes trupă, din toate timpurile, cunoscută pentru hiturile: All The Things She Said, Not Gonna Get Us și All About Us. Artista Julia Volkova va pregăti un show incendiar.
http://bit.ly/2Srdeao
Las Ketchup a acaparat topurile muzicale în anii 2000. Hitul Asereje (The Ketchup Song) a devenit numărul 1 mondial și a vândut șapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii și niște versuri nebune, fredonate de toată lumea. Alte hituri de senzație: Kusha Las Payas, Un Blodymary.
http://bit.ly/2OARw2o
Sonique a culminat prin ascensiunea muzicală, topurile mondiale de la începutul anilor 2000, cu piese ca Sky, I put a spell on you şi It Feels So Good. Alte hituri de senzație: Can't Make Up My Mind, Alive.
http://bit.ly/39divcg
Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul său din 2004 Pump It Up!, care a ajuns în top 10 în toată Europa. Alte hituri de senzație: Put Your Hands Up in the Air! , My Arms Keep Missing You.
http://bit.ly/2H4RITn
DJ Aligator a făcut senzație la nivel mondial cu single-ul „The Whistle Song” din albumul său de debut din Payback Time din 2000, dar și cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzație: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp.
http://bit.ly/2uqLeeX
Fly Project este una din cea mai de succes trupă românescă, care a debutat în anii 2000. Single-ul Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania. Alte hituri de senzație: Sare, Lumea Mea, Cheyenne.
http://bit.ly/388xHXV
Vino să retrăiești atmosfera memorabilă a anilor 2000 și să dansezi până dimineață la cel mai tare Retro Party, We Love Retro!
Regulamentul: http://weloveretro.ro/cluj/regulament/
Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 20, iar evenimentul va începe la ora 21.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit pentru eveniment, în limita a 15 locuri, respectând ordinea în care au fost făcute solicitările.
În cadrul evenimentului vor fi organizate zone de bar, iar achiziționarea produselor se va putea face doar pe baza de tokene. Refund-ul poate fi realizat începând cu ora 24:00.
Bilete: http://bit.ly/weloveretro2000 sau la Agenția de Bilete din cadrul Casei de Cultură a Studenților.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?