We Love Retro Anii 2000

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Mai 2020, 21:00 Sâmbătă
Locul:Cluj, Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:We Love Retro Anii 2000
Începutul evenimentului:9 Mai 2020, 21:00

Descriere

După șase ediții de succes, We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, lansează un nou Retro Party, cu muzica anilor 2000, pe 9 mai la Sala Polivalentă, BT Arena!
Încă din 2014, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România. Fiecare ediție este memorabilă, care surprinde prin producție și line-up diversificat și reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică retro.
We Love Retro, Ediția Anilor 2000, te va întoarce în timp și-ți va aminti de cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă! Hituri care au fost nelipsite de la orice petrecere și cu care ai copilărit și pe care în mod sigur le știi!
Vino să retrăiești atmosfera memorabilă a anilor 2000 și să dansezi până dimineață la cel mai tare Retro Party, We Love Retro! Mai multe detalii curând!
Regulamentul: http://weloveretro.ro/cluj/regulament/
Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 20, iar evenimentul va începe la ora 21.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit pentru eveniment, în limita a 15 locuri, respectând ordinea în care au fost făcute solicitările.
În cadrul evenimentului vor fi organizate zone de bar, iar achiziționarea produselor se va putea face doar pe baza de tokene. Refund-ul poate fi realizat începând cu ora 24:00.
Bilete: https://www.entertix.ro/evenimente/4803/we-love-retro-anii-2000-9-10-mai-2020-bt-arena-sala-polivalenta-cluj-napoca.html

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?