Vulture Industries, Helheim, Madder Mortem

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Aprilie 2019, 20:00 Vineri

Descriere

Vulture Industries și Helheim, alături de Madder Mortem, vor susține pe data de 26 aprilie 2019 un concert la Cluj-Napoca, în Flying Circus.

Helheim, ajunge pentru prima data la Cluj-Napoca în timp ce Vulture Industries revine după ce a susținut, în 2017, primul concert foarte bine primit de fanii din capitala Transilvaniei.

Biletele sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro
49 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100)
59 lei – Presale (preţ până pe 25 aprilie, inclusiv)
75 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Vulture Industries (Avant-garde / Progressive Metal), şi-a început activitatea în 1998 în Bergen (Norvegia) sub denumirea de Dead Rose Garden, iar în 2003 au decis să treacă la actuala denumire.
Vulture Industries şi-a format o bază de fani în România cu ocazia concerteleor pe care trupa le-a avut în anii precedenți, fapt pentru care țara noastră nu a fost ocolită cu ocazia acestui nou turneu al trupei.

Helheim, pionierii metal-ului norvegian viking, a fost fondată în 1992 de către V'gandr (bas, vocal) și H'grimnir (chitara, vocal), la care s-a alăturat şi bateristul Hrymr: Iar pentru configuraţia actuală a trupei, în anul 2008 li se alătură chitaristul Noralf (guitar). Trupa a inceput să cante mai întâi pe la festivaluri locale, lansând demo-ul lor de debut în 1993, distribuit doar in Norvegia.
Numele formației provine de la Helheim, tărâmul morților din mitologia nordică iar în cei peste 20 de ani de existență formația a lansat 9 albume de studio și 3 EP-uri.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?