Vânătoare arhitecturală in doi

Imagini

Informații

Data: 29 Februarie 2020, 15:00 Sâmbătă

Descriere

Sâmbătă, pe 29 februarie, avem program de descoperit, căutat, redescoperit, admirat, fotografiat micile și marile comori arhitecturale din zona centrală a Clujului în doi. (Doar în doi.)

Cum?
Printr-un joc urban tip competiție în care, într-un timp delimitat, trebuie să găsești cât mai multe indicii/comori arhitecturale alături de (viitorul) iubit(ă)/prieten(ă)/soț(ie).

Ce sunt “comorile arhitecturale”?
Sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, unui oraș. Nu sunt neapărat monumente istorice. Pratic, va trebui să cauți – și să găsești! – uși, portaluri, ferestre, bovindouri, ancadramente, decorațiuni și multe altele.

Și dacă n-am cunoștințe de arhitectură? 
Nu-ți sunt necesare; te ajutăm noi cu un *kit de vânătoare*: hartă, indicii, dicționar de termeni necunoscuți, etc), dar e bine să ai:
- un coechipier ( poate să îți fie iubit, prieten, verișor de-al treilea - nu întrebăm decât numele echipei)
- un aparat foto/un smartphone
- niște atenție
- niște spirit de observație
- niște spirit de aventură
- încălțări comode
- haine groase (pentru că încă e februarie)

Scopul Vânătorii arhitecturale?
În general, obiectivele vânătorii arhitecturale e să te facă să fii turist în orașul tău, să descoperi o zonă relativ necunoscută din oraș, să te familiarizeze cu 2-3 termeni arhitecturali (e ca și cum ai învăța "Salut" și "Ce mai faci?" într-o limbă străină).
Și să te simți bine, căci e o activitate distractivă! (O zicem noi, dar o zic mai ales cei care au participat la Vânători arhitecturale.)

Cum anume se desfășoară?
După ce te-ai înscris și după ce ai primit mailul cu detalii (vine cu o zi sau două înainte de eveniment, uneori ajunge în spam, dar ajunge):
1. Ne întâlnim la locul transmis în mail
2. Povestim cum se desfășoară totul
3. Dăm fiecărei echipe un kit de vânător
4. Aveți 5 minute pentru a vă face o strategie
5. Dăm startul și stați maximum 2 ore pe teren.
6. Pe masură ce găsiți comori, faceți o fotografie fiecăreia.
7. Ne reîntâlnim și discutăm despre comori.

Cât costă?
99 de lei/echipă

Ok. Cum particip?
Te înscrii prin eventbook.ro.

Există o limită de vârstă?
Nu.

Pot să vină și copii?
La ediția asta, nu.

La cât?
Distracția începe la 15.00, pe teren vei avea 2 ore, dar cu totul se termină la 18.30 - pentru că avem și jurizare de făcut.

Ce se întâmplă după înscriere?
Primești un mail cu detalii.
Apoi, cu o zi înainte de eveniment, mai primești un mail, care conține, printre altele, locul întâlnirii și al startului și cum procedăm după ce terminăm de vânat toate comorile.

Ce se întâmplă după ce ne întoarcem de pe teren?
Verificăm comorile arhitecturale – ce ați găsit, dacă ați găsit. Detalii primiți în mailul de înscriere.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?