Transylvania ZenFest 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 - 31 Martie 2019
Locul:Cluj, International Ballroom

Descriere

Timpul pentru o schimbare în viața ta e ACUM. Ești pregătit?

ZenFest te așteaptă plin de bucurie sa i te alături la cea de-a 6-a ediție și își dorește ca împreună cu tine să scrie o nouă poveste în cartea magică ZenFest. Firul poveștii se desfășoară de data aceasta în jurul temei “Schimbarea începe cu tine”, o tema care are să îți fie mentor și companion pe drumul tău spre spiritualitate și autocunoaștere.

Odată ce începem să conștientizăm faptul că pe drumul vieții, oamenii din jurul nostru vin și pleacă, ne dăm seama că noi suntem persoana cu care petrecem cel mai mult timp, astfel încât încercarea de a schimba ceva în cei de lângă noi e zadarnică, iar schimbarea cu adevărat importantă e cea care se petrece în interiorul nostru.

Oare cum s-ar simți ca în sfârșit să faci lucrul acela, la care visezi de ani de zile și nu ți-ai găsit niciodată curajul de a-l face?
Cum ar fi să trăiești în pace și echilibru și să fii mereu plin de vitalitate?
Cum ar fi să te regăsești complet în ceea ce faci?
Sau cum s-ar simți să trăiești în prosperitate și armonie?

ZenFest 2019 îți poate deschide poarta spre a găsi răspunsurile la aceste întrebări căutând chiar din interiorul tău.

Festivalul este dedicat tuturor celor care își doresc o transformare pozitivă în viața lor, celor ce își doresc mai multă armonie și fericire zi de zi sau pur și simplu celor ce vor să își petreacă un weekend altfel, un weekend dedicat propriei ființe.

Haide ca împreună să învățăm ce înseamnă să îți cureți viața, corpul, sufletul și mintea de obiceiurile și gândurile negative. Haide alături de noi să înveți partea practică a ceea ce te ajută cu adevărat să evoluezi și să trăiești viața pe care ți-o dorești!

Dacă ți-am trezit interesul, iar intuiția și sufletul tău îți spun că e timpul pentru un nou început, nu ezita să îți urmezi vocea interioară și rezervă-ți locul aici: https://zenfest.ro/zen-2019/

Te așteptăm cu drag în familia ZenFest!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?