The Woman 2018

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Martie 2018 Miercuri

Descriere

Conferinta de Leadership Feminin The Woman, cea mai mare conferinta de leadearship feminin din Romania anunta oficial deschiderea evenimentului in 21 martie 2018 la Cluj-Napoca cu peste 600 de femei din mediul de business romanesc.

De 7 ani, peste 6000 de femei din domenii de business diverse, femei intreprinzatoare cu stiluri de viata diferite, dar mai ales modele inspirationale pentru cei din jurul lor participa anual la Cluj-Napoca in cadrul evenimetului de referinta pentru femeile lider.

In cadrul editiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Birladeanu, Ana-Mara Branza, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Mariuca Talpes au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.

The Woman: Cea mai buna versiune a ta!

Pentru aceasta editie, femeia The Woman este o versiune mai buna, mai puternica, intr-o continua dezvoltare. Tematica abordata anul acesta The Woman: Cea mai buna versiune a ta! pune accent pe femeia care are curajul de a fi propriul sau model. De-a lungul anilor, societatea ne-a aratat ca cel mai bun model pe care il poti urma esti tu însuți, de aceea investind in propria persoana, investesti in educatia ta si in comunitatea in care activezi. The Woman nu este despre perfectiune, ci despre procesul prin care fiecare persoana trece pentru a deveni cea mai buna versiune a sa.

In 21 martie, peste 20 de speakeri nationali si internationali vor sustine prezentari inedite si oferi experiente memorabile. Scopul The Woman este sa ajute comunitati prin impartasirea de cunostinte, crearea de conexiuni si apartenenta la o comunitate de femei puternice si informate.

Anul 2018 va fi anul in care sarbatorim femeia lider, femeia mama, femeia antreprenor, femeia autentica. The Woman is va atinge potentialul maxim prin implicarea reala in societate la nivel national si de ce nu, international, deoarece avem toate parghiile necesare sa facem acest pas.”, declara Madalina Hodorog, organizator The Woman.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?