Sports Festival 2022

Imagini

Informații

Data: 9 - 12 Iunie 2022
Locul: Cluj-Napoca, Romania

Descriere

SPORTS FESTIVAL REVINE ÎN 2022 cu Simona Halep, Gheorghe Hagi, Horia Tecău și Adrian Mutu!
9-12 iunie 2022 înseamnă 4 zile de spectacol dedicate sportului și două meciuri demonstrative unice.
10 iunie 2022– DEMONSTRATIVUL DE TENIS AL ANULUI, ÎN ROMÂNIA: HORIA TECĂU și SIMONA HALEP într-un super meci la SPORTS FESTIVAL!
Meciul de la BT Arena marchează retragerea din competiția oficială a unui sportiv excepțional cu o carieră impresionantă - Horia Tecău!
11 iunie 2022– ADRIAN MUTU va avea meciul de retragere din cariera de jucător la SPORTS FESTIVAL 2022! Va fi un meci de nota 10 pentru numărul 10:

Team Romania vs. World Stars
Golgheterii all-time ai Naționalei României - Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă împreună pentru TEAM ROMANIA. Il Fenomeno a invitat să-i fie alături pe Cluj Arena colegi de la Națională, dar și de la echipele de club la care a evoluat de-a lungul carierei, titani ai fotbalului internațional care vor forma echipa WORLD STARS.

Biletele și voucherele pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2022. Toți posesorii de bilete și vouchere vor fi contactați de partenerul de ticketing, Entertix, înainte de punerea în vânzare a biletelor oficiale, pentru actualizarea locului în funcție de condițiile impuse de pandemie din acel moment.

 

Tickets

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?