Sonoterapie și meditație ghidată

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data:
  • 22 Ianuarie 2021 Vineri
  • 29 Ianuarie 2021 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Sonoterapie și meditație ghidată
Evenimentele trecute
  • 15 Ianuarie 2021 Vineri
  • 8 Ianuarie 2021 Vineri
  • 25 Decembrie 2020 Vineri

Descriere

Meditatia este o terapie vindecatoare prin care iti poti transforma mintea ca sa traiesti cat mai fericit. Stiinta a demonstrat efectele benefice ale meditatiei si confirma faptul ca daca meditezi cel putin 10 minute pe zi, iti imbunatatesti vizibil calitatea vietii, iti reglezi emotiile, beneficiezi de un somn mai bun si inveti sa te relaxezi si sa iti onorezi corpul. In acest fel iti cresti incredera in sine, puterea interioara si vibratia energetica.
Meditatia ghidata este o alternativa buna pentru toti cei care isi doresc sa mediteze insa simt ca nu pot, nu se pot concentra sau nu se pot relaxa sau oricine isi doreste sa incerce meditatia. Folosing metode yoghine de respiratie (Pranayama), ne centram cu adevarat in corpul nostru, invatam sa relaxam constient fiecare grupa musculara si ne concentram asupra respiratiei, invatand sa ne detasam complet de propriile ganduri.
Pe langa starea intensa de relaxare oferita de respiratie, meditatia pe care o vom practica este insotita de o sesiune de sonoterapie cu sunete sacre.
In termeni medicali, sonoterapia se numeste si vindecare prin biorezonanta acustica moderna si este o tehnica de transmitere de unde sonore specifice pentru a induce rezonanta. Vizionarii spirituali ai lumii sustin ca vindecarea cu sunet este medicina viitorului pentru ca este o practica straveche care si-a dovedit eficacitatea.
Samanii, preotii, vindecatorii civilizatiilor antice foloseau sunete sacre in vindecare si in ceremonii. Clopotul de ceremonie, toba samanica, flautul,bolurile tibetane si multe alte instrumente contribuiau la intrarea in meditatie si ofereau celor care o practicau viziuni, raspunsuri sau momente de fericire si de vindecare profunda, la nivel celular.
Iti propun sa experimentezi 90 de minute de meditatie ghidata insotita de sonoterapie cu sune sacre. Voi folosi 3 instrumente cu care voi asocia cate o meditatie ghidata, fiecare dedicata unui aspect al vietii noastre: vindecarea copilului interior, curatare si echilibrarea relatiilor, deschiderea inimii si iertare.
Instrumentele folosite sunt:
Koshi Bells - un instrument handmade, acesti clopotei cu sunet cristalin, dulce, cu o rezonanta deosebita, ne conecteaza cu copilul din noi si ne ajuta sa vindecam rani sau suferinte emotionale din copilarie si sa alinam cu iubire copilul interior.
Toba Oceanica - un instrument incredibil care reproduce perfect sunetul valurilor marii sau ale oceanului care se sparg la tarm. Sunetul ne conecteaza cu emotiile noastre si ne invata sa le experimentam pentru a le lasa sa curga si sa plece. Sunetul fluid induce o vindecare profunda la nivel emotional.
Bolul Tibetan - Sunetul plin, cu o rezonanta lunga al bolului tibetan ajuta deschiderea inimii, la eliberarea de neiertare si la o pace intensa a mintii si a sufletului.
Contributie - 50 de lei/sesiune
Locurile sunt limitate la 10 si se ocupa foarte repede asadar rog sa iti rezervi locul accesand https://ananya.ro/index.php/book-online-yoga/ (Cauta Soundhealing & Meditation cu Cleopatra)

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?