Smart Connections Party & Networking

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Aprilie 2019 Joi
Telefon Informații: 0752204495

Descriere

Smart Connections Par­ty & Networking este un eveniment organi­zat de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti de a creea conexiuni strategice, menite a incuraja si mijlocii o intelegere complexa, multidisciplinara a mediului economic, administrativ si social cu scopul de a a sporii gradul de integrabilitate a directiilor si deciziilor adoptate de factorii decizionali din zona privata si nu numai.
Participanti:
Re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e.

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

Conditii de participare:
Taxa Early-Bird ( achitata pana in data de 25 Martie ) - 100 lei
Taxa Standard ( 25 Martie - 9 Aprilie ) - 130 lei
Taxa Last Minute ( 10 Aprilie - 11 Aprilie ) - 150 lei
Taxa achitata la intrare la eveniment - 200 lei

Taxa de participare include:
accesul la eveniment
finger-food
sesiunea de networking
cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei

Locatia: Chios Social Lounge Cluj Napoca

Detalii pe:
xpn@intelglobalis.ro
Pentru a va inscrie in baza noastra de date si a primi notificari in legatura cu editiile viitoare ale evenimentului va invitam sa completati formularul din urmatorul link:
https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?