Salonul de Iarnă al Artiștilor Plastici

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Ianuarie - 5 Februarie 2021

Descriere

Chiar dacă iarna anului 2020 va fi una diferită față de iernile anilor trecuți, noi nu renunțăm la ideea că arta este și va fi cea care ne va salva și ne va menține pe linia de plutire în aceste vremuri tulburi. Iar odată cu anotimpul rece, vin și sărbătorilor de iarnă care ne aduc lumină și căldură în sufletelor noastre și de care ar trebui să ne bucurăm și să ne concentrăm pe partea plină a paharului, chiar și în condițiile contextului actual.
Ne dorim să contribuim la maximizarea efectelor pozitive a terapiei prin artă, ca exponenți ai culturii și artei, și să aducem atât iubitorilor de artă, cât și artiștilor, un strop de revenire la normalitatea iernilor trecute. Dacă reușim să punem în așteptare toate gândurile, grijile și neliniștile celor care ne trec pragul, misiunea noastră este îndeplinită. Dar pentru asta avem nevoie de cealaltă parte exponențială a ecuației artei, artiștii. Voi, dragi artiști, aveți în mâinile voastre posibilitatea de a salva minți și suflete!
De aceea declarăm deschise înscrierile pentru Salonul de Iarnă al Artiștilor Plastici, care se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 5 februarie 2021.
Înscrierile se fac până în 5 ianuarie, mai multe detalii găsiți în regulament, accesând link-ul de mai jos.
https://cutt.ly/ThOnGHS

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?