MOX 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 - 14 Iulie 2019

Descriere

Detalii: https://www.facebook.com/events/2243908345846471/

În 2019 Music Outdoor Experience (MOX) ajunge la ediția cu numărul 8 și ne propunem ca ediția aceasta să se remarce considerabil față de anii anteriori. MOX a ajuns un festival de referință pentru publicul care dorește să trăiască o experiență cu totul unică, ajungând ca în 2018 să fie sold out.
Pe parcursul anilor, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public divers și de calitate în același timp. Elementele cheie ale acestei evoluții au fost și vor râmăne seriozitatea echipei și implicarea voluntarilor a cărui număr crește de la an la an.
Tema pentru 2019 va fi ”THE MUSIC, THE OUTDOORS, THE EXPERIENCE”, cele 3 elemente în jurul cărora este construit conceptul MOX și le va oferi participanților ocazia să trăiască pe deplin o excursie cu cortul la munte transformată într-un festival aparte.
Eveniment +18
Ediția MOX 2019 va avea loc în perioada 11-14 iulie în aceeași locație, la Coada Lacului Drăgan, Valea Drăganului, Cluj.
Pentru fiecare bilet cumpărat vom planta 10 arbori la Valea Drăganului într-o pădure nouă.
Biletele Early Bird au fost puse deja în vânzare la prețul de 95 lei în număr limitat. Acestea pot fi achiziționate de pe www.musicoutdoorexperience.ro.
Campingul și transportul de la parcare la festival și înapoi sunt gratuite.

Mai multe în curând.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?