JIMMY CARR - TERRIBLY FUNNY

Imagini

Informații

Data: 17 Octombrie 2022, 19:00 Luni
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:JIMMY CARR - TERRIBLY FUNNY
Începutul evenimentului:17 Octombrie 2022, 19:00

Descriere

La 7 ani distanță de la primul său show în România, pe 17 octombrie 2022 Jimmy Carr pune Cluj-Napoca pe harta celui mai recent turneu de stand up comedy pe care l-a lansat – TERRIBLY FUNNY.
Luni, 17 octombrie amatorii din Ardeal ai umorului sofisticat si hiper-îndrăzneț au ocazia întâlnirii cu artistul la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, începând de la ora 19:00 (ora de acces în sală).
Noul spectacol al comediantului britanic promite să testeze limitele publicului în materie de umor negru prin abordarea fără reverențe a celor mai teribile subiecte la ordinea zilei. Prin jocuri de cuvinte si piruete lingvistice, Jimmy Carr transformă lucruri nefericite, care, într-un mod sau altul, și-au lăsat amprenta asupra noastră sau asupra unor oameni dragi, în remarci incorecte cu realitatea si care refuză să se ia in serios.
Recomandat de presa britanică drept “cel mai harnic om de comedie”, Jimmy Carr este de aproape 20 de ani o figură proeminentă a scenei stand up internaționale. Înainte de a face carieră drept comediant si om de televiziune, Jimmy s-a licentiat la Cambridge cu o diplomă în științe politice si a urmat cursuri de psihoterapie. Dupa un show sold-out in cadrul editiei din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit tot mai mult sinonim cu comedia de cinci stele.
One-liner -ele acide, umorul negru si ireverența fata de tabu-uri l-au impus pe artist nu doar în Europa, dar și în Statele Unite, fiind invitat frecvent al unor emisiuni precum Late Night With Conan O’Brien sau The Tonight Show with Jay Leno, dar si protagonistul mai multor Comedy Central Specials. In Marea Britanie, numele sau se leaga de formate de succes, fiind gazda panel show-ului 8 Out of 10 Cats pret de 20 de sezoane, apoi al spin-off-ului 8 Out of 10 Cats Does Countdown, iar timp de 10 ani a prezentat emisiunea-concurs Big Fat Quiz of the Year de pe Channel 4. A fost de asemenea, gazda a trei sezoane din Roast Battle, emisiune difuzata de Comedy Central UK.
Spectacolul se va desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandat minorilor.

 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?