Jimmy Carr – Live

Imagini

Informații

Data:
  • 17 Octombrie 2022, 18:30 Luni
  • 17 Octombrie 2022, 20:00 Luni
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Jimmy Carr – Live

Descriere

Ca urmare a cererii crescute Jimmy Carr adaugă un nou spectacol pe 17 octombrie la Cluj-Napoca, acesta fiind programat la 18:00 (ora de acces in sală).
Show-ul TERRIBLY FUNNY al comediantului britanic promite să testeze limitele publicului în materie de umor negru prin abordarea fără reverențe a celor mai teribile subiecte la ordinea zilei. Prin jocuri de cuvinte si piruete lingvistice, Jimmy Carr transformă lucruri nefericite, care, într-un mod sau altul, și-au lăsat amprenta asupra noastră sau asupra unor oameni dragi, în anecdote incorecte cu realitatea si care refuză să se ia in serios.

Descris de presa britanică drept “cel mai harnic artist de comedie”, Jimmy Carr este de aproape 20 de ani o figură proeminentă a scenei stand up internaționale. Înainte de a face carieră drept comediant si om de televiziune, Jimmy s-a licentiat la Cambridge cu o diplomă în științe politice si a urmat cursuri de psihoterapie. Dupa un show sold-out in cadrul editiei din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit tot mai mult sinonim cu comedia de cinci stele.

One-liner -ele acide, umorul negru si ireverența fata de tabu-uri l-au impus pe artist nu doar în Europa, dar și în Statele Unite, fiind invitat frecvent al unor emisiuni precum Late Night With Conan O’Brien sau The Tonight Show with Jay Leno, dar si protagonistul mai multor Comedy Central Specials. In Marea Britanie, numele sau se leaga de formate de succes, fiind gazda panel show-ului 8 Out of 10 Cats pret de 20 de sezoane, apoi al spin-off-ului 8 Out of 10 Cats Does Countdown, iar timp de 10 ani a prezentat emisiunea-concurs Big Fat Quiz of the Year de pe Channel 4. A fost de asemenea, gazda a trei sezoane din Roast Battle, emisiune difuzata de Comedy Central UK.

Spectacolul se va desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandat minorilor.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului stand up comedy internațional. Compania a organizat sau co-organizat în ultimii 9 ani evenimente de stand-up comedy cu artiști precum Louis C.K., Eddie Izzard, Jimmy Carr, Dylan Moran, Pablo Francisco și Michael Winslow în România, dar și în Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia și Elveția. O dată cu ultimele show-uri anunțate in România și Sofia, colaborările dintre Livehouse Comedy și Jimmy Carr se ridică la 9spectacole.

 

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?