Foraging and outdoor cooking
Imagini
Informații
Descriere
Hai sa iesim la cules si gatit salbatic!
Experienta cu elemente culinare, bushcraft, foraging (cules) si baut la focul de tabara
Pe langa ce gasim, punem la bataie si carnita, care merge bine pe langa ciuperci.
Un weekend cu totul inclus, plus un pic de aventura si haiducie, unde mai invatam una-alta.
Avem ploi, ciuperci, fructe de padure si vreme extraordinar de faina pentru facut lucruri afara!
Toamna e anotimpul nostru preferat, cu de toate si cu chef de gatit haiduceste.
O sa ne aventuram prin padure dupa ciuperci si ce mai gasim, dimineata dupa cafea. Daca ne lungim la cafea, mergem la amiaza :))
Dar o sa invatam unde si cum sa ne uitam, ce materiale ne adunam in caz ca avem nevoie de un foc pe vreme naspa si cum facem focul in functie de ce vrem sa gatim. Inclusiv cum sa folosim toporul si cutitul.
O sa bagam in noi numai mancaruri alese si gatite impreuna.
Se va gati afara la foc/gratar/protap/jar.
Cazarea va fi in cabana, camera cu pat cu 8 saltele. Este dus si chiuveta, WC doar afara.
Nu e frig, ci doar vreme de toamna calduroasa, sau vara tarzie...deci perfect!
Noi speram sa ploua, pentru ca e o experienta si mai faina
Pentru cei care doresc, se poate sta si la cort. Daca sunteti un singur grup, in camera este loc pentru 10-12 persoane, saltelele fiind destul de late.
Palincile si berile sunt incluse, la fel cafeaua si ceaiurile.
Tu trebuie doar sa-ti aduci haine de umblat pe afara, inclusiv geaca/pelerina, bocanci/cizme, optional chiar si parazapezile sunt utile daca umblam prin padurea uda, si sacul de dormit.
Mai recomandam sa ai la tine un cutitas, cos/plasa pentru ciuperci. Nu sunt necesare, doar utile.
Pret:
500 lei/persoana cu cazare
400 lei/persoana fara cazare in cabana