FIBA Eurobasket 2017

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 31 August - 17 Septembrie 2017
Locul:Cluj, Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Descriere

FIBA EUROBASKET 2017 se va juca pentru prima dată în istorie și în România, în Cluj­Napoca, la Sala Polivalentă, în perioada 31 august – 7 septembrie 2017 și va fi cel mai mare eveniment sportiv ce va fi organizat vreodată în țara noastră.

Evenimentul va aduce la Cluj­Napoca un spectacol total de baschet la cel mai înalt nivel, unic în România, la care va lua parte și echipa României de baschet. Iubitorii de sport sunt invitați să își cumpere bilete din timp pentru a beneficia de reduceri mari de preț și să fie alături de Naționala de baschet, “Vulturii”, într­un moment istoric, când va intra din nou pe teren la cea mai importantă competiție europeană de baschet, după o absență de 30 de ani.

FIBA EUROBASKET 2017 se va disputa în perioada 31 august – 17 septembrie 2017, în 4 orașe: Cluj­Napoca (România), Istanbul (Turcia), Helsinki (Finlanda) și Tel Aviv (Israel), fiecare dintre acestea oferind individual propriile pachete de bilete la marele eveniment sportiv.

Biletele la meciuri s­au pus în vânzare în Israel de marți, 27 septembrie, în Turcia de miercuri, 28 septembrie, în România de joi, 29 septembrie și în Finlanda ­ de vineri, 30 septembrie. Pe 22 noiembrie 2016 va avea loc tragerea la sorți a grupelor, la Istanbul, în Turcia.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?