Festivalul de Caritate - Cantam pentru Jocó

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Noiembrie 2019, 18:00 Luni

Descriere

Vă invităm în data de 11 Noiembrie, la Euphoria Music Hall, să participați la Festivalul de Caritate - Cântăm pentru Jocó, primul eveniment de conștientizare a Sclerozei Laterale Amiotrofice organizat în Cluj-Napoca.

La doar 41 de ani, Jocó, un soț devotat și tată al unei fiice de 7 ani, se confruntă de mai bine de un an de zile cu Scleroză Laterală Amiotrofică (SLA), o condiție ce afectează sistemul motor și mușchii întregului organism. Boala, cunoscută la nivel internațional și ca boala lui Stephen Hawking, are o evoluție rapidă, fără a exista în prezent tratamente definitive. Întreținerea lui Jocó depinde de un număr de aparate medicale ce pot fi achiziționate doar în regim de chirie și pe care familia nu a reușit încă să le subvenționeze prin Casa de Asigurări de Sănătate. Medicamentele sunt foarte greu de găsit, scaunele cu rotile vin din donații, iar asistența specializată necesară este foarte costisitoare. Cu toate acestea, Jocó își dorește să lupte în continuare, să fie alături de familia sa și să atragă atenția asupra acestei condiții, la nivel național. Iar noi vom lupta împreună cu el!

Alătura-te cauzei noastre și haide să facem un show de zile mari Luni, 11 Noiembrie, la Euphoria Music Hall. Te așteptăm cu 5 concerte live, atmosferă bună și multe alte surprize!

Prețul biletului va fi de 50 RON, cu posibilitate de achiziționare la fața locului. Toate fondurile adunate în urma evenimentului vor fi redirecționate către familia lui Jocó.

Pentru mai multe detalii legate de cauza evenimentului, vă rugăm să accesați: https://www.facebook.com/S%C4%83-l-ajut%C4%83m-pe-Joc%C3%B3-%C3%AEn-lupta-cu-SLA-114840586577338/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?