Festivalul Dacilor

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 - 9 Septembrie 2018
Preț: 20 lei

Descriere

În perioada 7-9 septembrie stațiunea Beliș-Fântânele găzduiește prima ediție a FESTIVALULUI DACILOR.
Festivalul cuprinde ateliere antice de reconstituire istorică, ateliere meșteșugărești (fierărie, împletit, pictură, sculptură în lemn și piatră etc.) dar și activități distractive și educative pentru copii, oferite de către partenerul festivalului, Ateneul Copiilor (studio autorizat Kindermusik International).

Deasemenea, invitații noștri speciali vor oferi concerte de folclor și muzică ușoară în aer liber: Mioara Greavu, Sofia Boca, Ioana Toma, Mariana Morcan, Danciu Heta Livia, Tulnicăresele de la Beliș, DJ AHE, Englezu și Lara, trupele Focul Viu și Desperado.

Vor expune meșteșugari, artiști din toată țara, iar de la localnici veți putea achiziționa produse culinare naturale, provenite din gospodăriile sătenilor.

Bike Academy va oferi celor dornici drumeții pe biciclete, iar cei dornici de excursii vor putea face o plimbare pâna la Crucea Iancului. escarii se vor delecta și ei timp de 3 zile la Concursul de Pescuit staționar „Cupa Dacilor”, concurs organizat pe Lacul Beliș-Fântânele.

Restaurantele partenere vor oferi mâncare tradițională românească, celebrul ceaun, gratare iar participanții pot opta și pentru un weekend relaxant cu cortul, în zona destinată campării.

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?