Festivalul Concurs "Taragotul de Aur" 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 - 17 Noiembrie 2019
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

Desfasurarea concursului va fi in doua sectiuni: „Soliști instrumentiști” si „Soliști vocali” fiind deschis interpreților de folclor autentic romanesc din toate zonele tarii dar si celor din comunitatile romanesti aflate inafara granitelor: Transcarpatia, Ucraina, Republica Moldova, Voivodina, Valea Timocului, Cernăuți, Ținutul Herța și Kazahstan (unde traiesc multi descendenti ai familiilor de români deportați din Basarabia, Bucovina de Nord și Ținutul Herța).
Prin prezența lor la acest festival dorim sa promovam folclorul si portul românesc așa cum a fost păstrat si transmis din generatie in generatie în aceste comunități.

Scopul primordial al acestui festival este descoperirea tinerelor talente de solisti instrumentisti si vocali dar si sa contribuie la conservarea și promovarea culturii si portului tradițional romanesc; portul popular purtat de concurenti va fi evaluat in aceeasi masura ca si prestatia lor artistica.

Pot participa la acest concurs soliști instrumentiști si vocali cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani.

Regulile de concurs si fisa de inscriere la fel ca si alte detalii referitoare la datele de pre-selectie vor fi postate pe pagina Asociatia Culturala Dumitru Farcas si Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial.

Daca aveti alte intrebari, va rog sa nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam cu drag la Cluj!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?