Dan Puric - Spectacol-Conferința "M-am intors"

Imagini

Informații

Data: 22 Mai 2022 Duminică
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

După un succes răsunător la Teatrul National din Bucuresti, cu un spectacol SOLD OUT in doar 5 zile de la lansare Maestrul Dan Puric revine pe scena cu acelasi spectacol in alte doua orase:
- Sibiu in data de 21 Mai 2022 la Centrul Cultural Ion Besoiu
- Cluj in data de 22 Mai 2022 la Casa de Cultura a Studentilor,
intr-o conferință despre teatru și viață

Cunoscutul actor, regizor şi eseist Dan Purici oferă publicului o reprezentație și propune o incursiune in arta teatrală Românească de la începuturile ei până in zilele noastre .

’’M-am întors’’ este o conferință dar și un one man show pentru toți cei ce vor să își amintească de marile valori ale teatrului românesc, să își bucure mintea și inima cu momente pline de umor și să împărtășească trăiri emoționante rupte din realitatea actuală a fiecăruia dintre noi.

Dan Puric din 2001 este societar al Teatrului National București, activitatea sa fiind încununată cu Premiul I la Festivalul de Film - Costinești (1987), Premiul special la Festivalul Pantomimei - St. Croix, Premiul pe 1996 la Chicago Artists International Program, Premiul "Constantin Tănase" la Festivalul Umorului, Premiul UNITER conferit de Asociația Internațională a Criticilor de Teatru (1999) Premiul "pentru performanță în teatrul non - verbal", Marele Premiu al Fundației Anastasia (2002), și altele. Din decembrie 2004 este societar de onoare al Teatrului Național.
În 2000 i s-a conferit Ordinul Steaua României în grad de Cavaler.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iabilet si au pretul de 90 Lei Acces General

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?