DaDa SoNoRo Festival

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 - 17 Noiembrie 2019

Descriere

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului SoNoRo continuă în Cluj-Napoca în perioada 13 - 17 noiembrie 2019.

Festivalul SoNoRo propune publicului o ediție cristalizată în jurul temei dadaismului, pentru a descoperi compozitori, lucrări și interpretări inedite, spații neconvenționale, în care muzica de cameră poate fi un element original și extravagant, susținut de 30 de muzicieni renumiți din 25 de țări europene.

Biletele și abonamentele pentru concertele din Cluj-Napoca s-au pus în vânzare și vor putea fi achiziționate până la 10 octombrie 2019 la un preț redus, de early-bird, 170 de lei, de pe site-ul Eventbook (https://sonoro.eventbook.ro ), Cinematograful "Florin Piersic", Librăriile Humanitas și Carturești Cluj.

După 10 octombrie, abonamentele se pot achiziționa la prețul de 200 de lei pentru concertele din Cluj-Napoca.

„Poate că privind repertoriul propus, publicul se va simți contrariat. John Cage și Ciprian Porumbescu, alături de Beethoven și Schubert? Ce este acest colaj… dadaist? Exact asta este, iar concertul în sine se va transforma într-un manifest, prin momente pe care nu vi le vom dezvălui până la premieră. Veniți alături de noi, pentru un Cabaret Voltaire în manieră SoNoRo, pentru o reinterpretare a muzicii de cameră în cheie modernă, cu accente dadaiste!”, declară Diana Ketler.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?