Cluj Circus Days

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 - 3 Octombrie 2021
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Cluj Circus Days
Începutul evenimentului:1 Octombrie 2021

Descriere

Circus Fairies vă invită la Cluj Circus Days, primul festival de circ contemporan din România.
În perioada 1-3 octombrie 2021, la Cluj, veți avea parte de
Spectacole de circ contemporan realizate de artiști profesioniști
Animații stradale
Jonglerie cu foc și leduri
Ateliere și piste de inițiere
Masterclass-uri ținute de traineri cu experiență
Jocuri și concursuri de circ
Activități pentru toate vârstele și abilitățile
Veți putea încerca jonglerie cu diverse obiecte (mingi, măciuci, cercuri, diabolo, eșarfe, flowerstick), flowarts cu poiuri, circ aerial și acrobalance, trasee de echilibru, provocări pe monociclu și multe altele.
Cluj Circus days este, pe de o parte, un festival de circ contemporan pentru participanții de toate vârstele, indiferent de nivelul de cunoștințe din domeniul circului și în același timp o convenție de circ dedicată comunității naționale a artelor circului cu activități special dedicate lor, dar totodată impresionante pentru public.

Impreuna facem Circ!
Fiind prima ediție, anul acesta participarea la activități și spectacole este gratuită. Dacă doriți să ne susțineți eforturile și activitățile, donațiile sunt binevenite și vă mulțumim pentru orice ajutor oferit.
Pentru cei care sosesc din alte orașe, există posibilitate de cazare cu cortul în camping. Pentru detalii suplimentare contactați Camping Colina pe facebook sau la camping@princluj.ro.
Vom reveni în curând cu mai multe detalii și cu programul pe zile.

Prima zi a evenimentului Cluj Circus Days, 1 octombrie 2021, este rezervată comunității de circ contemporan din România. Dacă ai jonglat vreodată cu orice obiect, ai făcut echilibristică pe slackline, picioroange, monociclu etc, te-ai jucat cu poi-urile sau ai făcut acrobații (aerials, pole, acrobalance/acro-yoga etc), te așteptăm pe grupul Circus Community Romania (https://www.facebook.com/groups/179216470941749/), unde vom discuta mai multe detalii despre activitățile special dedicate vouă. Nu contează nivelul și frecvența cu care practici acest sport, te așteptăm cu mare bucurie!
* Cluj Circus Days este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?