Bhajanuri - muzica devotionala indiana & oriental outfits

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Februarie 2020, 19:15 Marți

Descriere

Bhajanuri - muzica devotionala & instrumente indiene

Va invitam alaturi de noi sa ne bucuram sufletul prin vibratiile mantrelor, aceste sunete sacre, vindecatoare si transformatoare.
Cuvantul bhajan, este denumirea generica pentru acest tip de cantec devotional care se practica in India. Muzica devotionala, prin repetarea numelor divine, linisteste mintea si deschide inima, moment in care putem percepe partea nepalpabila a realitatii, putem sa ne regasim in linistea dintre cuvinte.

Sa cantam in Kirtan inseamna sa cantam impreuna si este o experienta transformatoare. Cantam numele divinitatii si treptat ne coboram in lumina inimii noastre, ne deschidem inima spre iubire neconditionata, incet, incet ajungem la eul launtric, la sursa suprema. Kirtanul il transpune pe cel care participa intr-o experienta unde timpul nu exista, unde totul este una.
Va asteptam intr-un spatiu plin de iubire si bucurie, sa simtim impreuna prin muzica, pacea, energia, inspiratia si creativitatea care exista in fiecare dintre noi.
In cadrul evenimentului puteti sa va bucurati alaturi de noi servind un ceai cald si prajituri de casa. Va puteti achizitiona de asemnenea saluri, kurti brodate si diverse obiecte de vestimentatie orientale prezentate de Oriental Cluj.

Donatiile sunt binevenite pentru ca ne ajuta sa intretinem spatiul si sa organizam alte evenimente.

Va asteptam cu drag!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?